De flesta som är lite modeintresserade har nog snappat upp uttrycket ’kapselgarderob’. Kort så kan man säga att man skapar mindre garderober som man baserar på t ex årstider. Alltså fyra kollektioner där de flesta plagg inom varje kollektion går att använda tillsammans och som man har en enkel överblick av. Eftersom man efter periodens slut lägger undan plaggen så blir det som att få en helt ny garderob för varje säsong.

Det är en metod som självklart inte passar alla men det vore lite kul att leka med tanken att det skulle gå att anpassa idéen till glasögon. Då funkar det kanske inte med årstider som kategorier utan mer tillfällen.

Att ha glasögon som passar rent praktiskt till jobb, framför dator osv är ju ganska givet men kan man blanda in mode också? Lite striktare stil till kontoret, lite mer färgglad på fritiden och lite bling till fest?

Vi har bågar i alla varianter så välkommen in till butikerna för att skapa din egen ’kapselgarderob’ av glasögon.