Om oss

 

Glasögonmagasinet grundades för över 25 år sedan och själv har jag varit med sedan sommaren 1997.
Mitt namn är Martin Åberg och jag har sedan hösten 2010 arbetat som VD på Glasögonmagasinet. Ett arbete som jag trivs oerhört bra med.
Ett stort steg för oss var våren 2014 då Glasögonmagasinet gick samman med Optikkällaren, och tillsammans med dem är vi nu uppe i 20 stycken butiker.
En annan utveckling är att vi nu har flera butiker som utför ögonhälsoundersökningar.
Den röda tråden genom alla dessa år är att pressa priset till dig som konsument, både på produkterna och tjänsterna, utan att tumma på kvaliteten.
Alla våra butiker är certifierade enligt Optikbranschens kvalitetsnorm.
Vi har dessutom som vana att erbjuda våra kunder en kostnadsfri synundersökning, helt utan motprestation. Vi vill nämligen att alla ska kunna kontrollera sin syn med jämna mellanrum.

 

Varmt välkommen du också,

 

Martin

 

Service över förväntan

Idag är Glasögonmagasinet och Optikkällaren mycket mer än bara pressade priser på kvalitetsprodukter. Vi kan också erbjuda den bästa tänkbara servicen till dig som kund. Det finns nämligen inget vi uppskattar mer än nöjda kunder.
Och vi vill att ni ska bli så många som möjligt.

 

Marknadens bredaste kampanj

För att få möta så många av er kunder som möjligt har vi skapat marknadens kanske bredaste sortiment, både gällande produkter och priser. Du behöver alltså inte välja om du ska gå till en optiker som enbart erbjuder pressat pris, eller en optiker som bara har de senaste tekniska lösningarna eller designade märkesbågarna.
Kom till oss istället!

 

Vi pressar priserna på de senaste tekniska lösningarna och märkesbågarna!!

 

Kvalitet och service till rätt pris

Glasögonmagasinet Optik Sweden AB är en helägd, svensk optikskedja.
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga pris inom varje given kvalitet.
Oavsett om det gäller design- eller standardprodukter ska Glasögonmagasinet och Optikkällaren vara den prismedvetna kundens förstaval.
Vi erbjuder detta tillsammans med service över förväntan.
Motorn bakom affärsidén är de ansvariga butikscheferna som tillsammans med sina medarbetare självständigt driver butikerna mot högt ställda kvalitetsmål.
Vi erbjuder synundersökningar, ögonhälsoundersökningar, glasögon, kontaktlinser, solglasögon samt tillbehör och skötselprodukter.

Dessutom erbjuder vi professionell rådgivning kring både syn och estetik.

 

Glasögonmagasinet och Optikkällaren erbjuder alla ett utmärkt seende, ett av branschens mest spännande sortiment till ett konkurrenskraftigt pris och service över förväntan tillsammans med stark lokal förankring.

Hjärtligt välkommen till din lokala butik eller boka tid här på hemsidan.