Om oss

 

Glasögonmagasinet Optik Sweden AB är en helägd, svensk optikkedja.
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga pris inom varje given kvalitet.
Oavsett om det gäller design- eller standardprodukter ska Glasögonmagasinet och Optikkällaren vara den prismedvetna kundens förstaval.
Vi erbjuder allt detta tillsammans med service över förväntan.
Motorn bakom affärsidén är de ansvariga butikscheferna som tillsammans med sina medarbetare självständigt driver butikerna mot högt ställda kvalitetsmål.
Vi erbjuder synundersökningar, ögonhälsoundersökningar, glasögon, kontaktlinser, solglasögon samt tillbehör och skötselprodukter.

Dessutom erbjuder vi professionell rådgivning kring både syn och estetik.

 

Vision 

 

Glasögonmagasinet och Optikkällaren erbjuder alla ett utmärkt seende, ett av branschens mest spännande sortiment till ett konkurrenskraftigt pris och service över förväntan tillsammans med stark lokal förankring.

 

Kvalitet och service till rätt pris

 

Glasögonmagasinet grundades i Malmö tidigt 90-tal och själv har jag varit med i företaget sedan sommaren 1997.
Mitt namn är Martin Åberg och jag har sedan hösten 2010 arbetat som VD på Glasögonmagasinet. Ett arbete som jag trivs oerhört bra med.
En viktig händelse för oss skedde våren 2014 då Glasögonmagasinet gick samman med Optikkällaren, och tillsammans med dem är vi 20 stycken butiker.
En annan mer aktuell utveckling är att vi nu skapar fler och fler butiker som utför grundliga ögonhälsoundersökningar. Under 2019 förväntas mer än hälften av våra butiker kunna erbjuda ögonhälsoundersökningar (klicka här för att läsa mer om detta).

 

Den röda tråden genom alla dessa år är att pressa priset till dig som konsument, både på produkterna och tjänsterna, men utan att tumma på kvaliteten.
Alla våra butiker är certifierade enligt Optikbranschens kvalitetsnorm. 

 

Varmt välkommen du också önskar alla vi på Glasögonmagasinet & Optikkällaren!

 

Martin Åberg

VD, Glasögonmagasinet & Optikkällaren