Pandemin sätter många saker på paus men samtidigt som vi gör allt för att hjälpa till att stoppa smittspridningen så är målet att vi fortsätter som vanligt att driva vår verksamhet.

Vi spelar in nya filmer och besöker våra leverantörer, och allt är så coronasäkrat som möjligt.

Det är absolut inte samma sak som förr när man träffades på mässor och det största nöjet var att mötas. Glasögonen hamnade ibland i skymundan för det sociala umgänget. Men vi tror och hoppas på att livet snart återgår till det normala.

Nyligen besökte vi en av våra leverantörers showroom, då kan man komma ensam eller några få, och göra inköpen. Det kommer nog också att bli ett sätt att göra det på i framtiden.

Del av Luxotticas showroom i Stockholm.

Vi fortsätter som vanligt

Vi fortsätter som vanligt i butikerna fast med extra försiktighet och mycket handsprit, det har blivit den nya vardagen.

Och sommar blir det ju förhoppningsvis i år också och då är ju vårt erbjudande med solglas i din styrka ett ypperligt tillfälle att förnya din glasögongarderob. Eller om du vill ha vanliga solglas så har vi det med förstås.

Se mer om vår solglaskampanj här

Filterglas

Och vi fortsätter som vanligt med att spela in filmer. Det är både till kampanjer och information om våra produkter. Senast vi filmade var det fokus på filterglas. Fler och fler blir medvetna om hur filter kan skydda och avlasta dina ögon. Så håll utkik på sociala medier och på våra skärmar i butikerna så får ni snart se resultaten.

Vår duktiga filmare Micke fångar Danjiel på bild.