För alla er som älskar engelska landsbygden och den stilen, är vi jätteglada att kunna presentera Barbour och Barbour International. Glasögonmagasinet Optikkällaren har som enda butiker i Sverige möjligheten att kunna erbjuda er glasögonbågar i det här anrika märket.


Barbour firar 125 år i år och det är ett företag som funnits inom samma familj i hela fem generationer.  Hela märket andas kvalité och engelsk landsbygd. Deras plagg har karaktäristiska kännetecken såsom rutmönster, quiltat tyg och manchester och de blir snyggare ju mer de används.


Och dessa kännetecken går igen i bågarna, vi hittar små detaljer som påminner om manchester, skalmar som är pressade för att se ut som quiltat mönster och de klassiska rutorna. Det är fina, välbalanserade och jordnära färger på bågarna som passar väldigt bra i en aktiv livsstil.


Välkomna in i butikerna för att prova själv!