I helgen som gick var det dags för årets första optikmässa, denna gång i München, Tyskland. Glasögonmagasinet representerades av sin inköpsgrupp och det blev några intensiva och fullspäckade dagar med möten med nya och gamla leverantörer. Och ett inköp av ett för oss helt nytt märke som lanseras i butikerna i maj.


Sen är ju mässorna alltid en stor inspirationskälla både när det gäller bågar och skyltning. Ibland tror jag att utställarna gör nästan vad som helst för att få uppmärksamhet. Det fanns lite tokiga men fina bågar…

Och det fanns en hel del tips till skyltning också, bland annat dessa ’stolkrokar’ från Ikea…


Det ska bli roligt att visa alla våra nyheter för er kunder, det har redan nu kommit in nyheter från våra befintliga leverantörer och i mars kommer två nya märken, nämligen Esprit och Charmant.


Följ oss här, på Facebook och instagram så att ni håller er uppdaterade!