För andra gången har vårt sliperi OptoVision® säkrat den eftertraktade titeln Tysklands bästa linstillverkare i en rikstäckande undersökning som genomförts av handelsjournalen Markt intern.

Optiker från hela landet blev tillfrågade om deras glasleverantörs prestanda för Markt interns ”Spectacle Lens Performance Survey” 2018. I frågeformuläret utvärderades nio kategorier bland annat produktkvalitet, produktsortiment, pris policy, utbildning, kontakter, kundservice och leverans. OptoVision® tog plats i sju av dessa discipliner.
Företaget uppnådde slutligen den högsta betyget på 1,48.

För Optovisions VD Axel Kellersmann är säkerställandet av topplacering igen i ”Spectacle Lens Performance Survey 2018” ett viktigt godkännande av bolagets valda väg.

”Ögats synsystem och en persons individuella visuella prestanda är extremt komplext. Förbättrad syn med glasögon som skräddarsys efter kundens krav kräver professionell rådgivning.” säger Kellersmann.


OptoVision syftar till att fortsätta att bana vägen för innovation, kvalitet och estetik som tysk glastillverkare och fokuserar på att möta kraven vi optiker har.
Därför är vi extremt stolta över att få arbeta med OptoVision som vår främsta glasleverantör!